VOLLEDIG NIEUW

HERSTEL JEUGDIGHEID DIEP VAN BINNENUIT

2 stappen met het Absolute Renewal Serum en de Absolute Renewal Infusion Cream

ABSOLUTE RENEWAL INFUSION CREAM

Onze iconische Absolute Renewal Infusion Cream is vernieuwd in een nieuwe, lichte textuur om de essentiële tekenen van veroudering aan te pakken en de afbraak van collageen te voorkomen voor een glad uiterlijk.

96% VAN DE BESTANDDELEN IS VAN NATUURLIJKE OORSPRONG.

Koop de Cream

ABSOLUTE RENEWAL SERUM

Een serum dat de huid opnieuw vorm geeft met een botanische blend die een kostbaar botanisch juweel bevat: Sea Emerald, dat zorgt voor meer gelifte gezichtscontouren met zichtbaar meer volume.

95% VAN DE BESTANDDELEN IS VAN NATUURLIJKE OORSPRONG.

Koop het Serum
img

Technologisch geavanceerd,
botanisch, sterk presterend

BOTANISCH ACTIEVE STOFFEN

Sea Emerald is geselecteerd als de botanische intelligente drijvende kracht achter Stimulskin Plus, omdat het de capaciteit heeft om natuurlijke collageenproductie te stimuleren en natuurlijke verjongende effecten te activeren. De krachtige ingrediënten met het verjongende triocomplex ondersteunen het structurele netwerk van de huid voor minder fijne lijntjes en rimpels.

DRAGERSTECHNOLOGIE

De diep hydraterende olietechnologie, een systeem dat een krachtig ingrediënt in de formule introduceert voor een betere verspreiding en versterkend effect in de huid.

*IMMEDIATE ANTI-AGING BENEFITS Thanks to Carrier Technologies, Absolute Renewal Serum and Infusion Cream can penetrate deeper into skin. De huid begint direct te stralen. 84% van de paneldeelnemers demonstreerde in slechts 4 uur een sterkere huidbeschermlaag. Na slechts 1 week verdwijnen fijne lijntjes zichtbaar.​ Na 4 weken lijkt de huid veerkrachtiger en steviger. Losse huid lijkt meer gelift en ziet er steviger uit.

DE ULTIEME

ABSOLUTE RENEWAL MASSAGE TOOL

We hebben een exclusief massagehulpmiddel ontworpen, dat u cadeau krijgt bij de aankoop van Absolute Renewal Infusion Cream. Leer hoe u de tool gebruikt bij uw Stimulskin Plus Crème

AVOND