ONTDEK DARPHIN

DE KRACHT VAN HET SAMENSTELLEN

DE INKOOP VAN PLANTEN

Bij Darphin beginnen we met de beste gewassen van over de hele wereld. We oogsten het actieve deel van de plant waarbij we gebruik maken van een pure extractie methode om de kwaliteit en concentratie van onze formules te optimaliseren, waarbij we pure plantextracten extraheren…. maar dat is nog maar het begin.

DE PRESTATIES

Darphin’s formules zijn complex omdat elk actief ingrediënt nauwgezet wordt gekoppeld aan een drager om zeker te stellen dat de activiteit wordt bewaard tot het moment van contact. Als u een pot van Darphin opent, een flinke hoeveelheid van onze crème neemt of ons micro-water serum opsmeert, dan wordt de levenskracht van elke botanische essentie losgelaten op de huid. De begeerde structuren en aroma’s zijn niet enkel een puur genot, maar bovendien ook uitermate doeltreffend.

PAROLE D’EXPERTE

Krystle Corallo Darby, Chercheuse et Scientifique Sénior, Laboratoires Darphin « Darphin bénéficie de dizaines d'années d'expertise relative aux ingrédients botaniques, en témoignent l'efficacité et les bienfaits de nos soins. Nous nous inspirons de la nature et sommes constamment à la recherche de nouveaux ingrédients innovants. » Lire la suite

DE KRACHT VAN HET SAMENSTELLEN

Dankzij de combinatie van tientallen jaren expertise en moderne technologieën zijn de formules van Darphin gecreëerd met het inzicht dat wetenschappelijke interventie krachtige transformaties teweegbrengt. Onze producten ondergaan uitgebreide klinische tests om ervoor te zorgen dat onze resultaten wetenschappelijk gevalideerd zijn.