BESCHERMENDE UV-VERZORGING

Bescherm uw huid tegen agressieve invloeden van buitenaf en UV met UVA/UVB-zonnebrandcrèmes, en help huidbeschadiging, lijntjes, rimpels en donkere vlekken te voorkomen.
  1. Start /
  2. Huidverzroging /
  3. Zonnebescherming
1 PRODUCTEN
Lees meer

  • Geef uw gezicht en lichaam de beste bescherming dankzij onze collectie zonnebrandcrèmes: beschermende en vochtinbrengende crèmes om volop van de zon te kunnen genieten. Voor dagelijks gebruik kunt u bij ons ook een transparante beschermende crème met spf 50 vinden.
  • De zon bevordert de synthese van vitamine D en heeft een gunstige invloed op ons humeur. Langdurige of regelmatige blootstelling kan echter, zonder de juiste bescherming, gevaarlijk zijn voor onze huid. Dit zijn de voornaamste risico's: Sunburns, which are skin burns caused by UVB rays Premature skin aging: UVA-stralen verergeren het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels, omdat zij dieper in de huid doordringen; *Huidkanker. Filters die beschermen tegen UVA- en UVB-stralen zijn essentieel om huidverbranding en huidveroudering te voorkomen. Onze zonnebrandcrèmes bieden een hoge bescherming tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-stralen op uw gezicht en lichaam.
  • Elke zonnebrandcrème heeft zijn eigen kenmerken, qua textuur en beschermingsindex. Uw keuze zal afhangen van uw huidtype en de specifieke behoeften van uw huid, en van het gebied op de aarde waar u zich bevindt. Onze zonnebrandproducten voor het lichaam en het gezicht bieden een effectieve bescherming tegen UV-stralen. Onze zonnebrandcrèmes bevatten bovendien anti-verouderingsingrediënten, die het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels tegengaan. Als u een droge huid heeft, kies dan voor een beschermende crème die tevens vochtinbrengend is. Hoe gevoeliger uw huid is en hoe blanker uw teint, hoe hoger de beschermingsindex (SPF) moet zijn om voldoende bescherming te bieden. Voor een optimale bescherming moet u de zonnebrandcrème bovendien op de juiste manier aanbrengen. Breng op de meest blootgestelde zones, zoals de oren en de neus, een bescherming met een hogere SPF-factor aan dan op de minder blootgestelde en gevoelige delen van het lichaam. U moet de zonnebrandcrème om de 2 uur en telkens als u uit het water komt opnieuw aanbrengen.