DONKERE KRINGEN EN WALLEN

Verjongde en vernieuwde ogen
 1. Start /
 2. Donkere kringen en wallen
5 PRODUCTEN
Lees meer

 • Donkere kringen of gezwollen ogen geven u een vermoeide blik of een doffe teint. De huidverzorgingscollectie van Darphin vernieuwt en verjongt uw ogen door de huid onder de ogen te herstellen, voller te maken en glad te maken.
 • Vermoeidheid, huidveroudering, levenswijze: er zijn veel verschillende oorzaken voor donkere kringen. Veroudering is het eerst zichtbaar rondom de ogen, omdat onze huid daar dunner en delicater is.

  Donkere kringen en wallen worden versterkt door externe factoren: slaapgebrek, stress, alcohol, cafeïne of ongezond voedsel.
  Ze worden veroorzaakt door een verstoorde bloedsomloop, en dit probleem wordt ’s ochtends extra benadrukt.

  Donkere kringen kunnen 4 verschillende vormen aannemen:

  • Hollow circles: smeltend ooglidvet, veroudering van het gezicht;
  • Full dark circles: overtollig vet of gezwollen ogen;
  • Dark circles: verschijnen van pigment op het onderste ooglid, waarbij de kleur kan variëren van blauw tot bruin;
  • Mixed circles: het is mogelijk om zowel holle als donkere kringen te hebben.
 • Donkere kringen of wallen zijn een teken van vermoeidheid, dehydratatie of verslapping.
  De belangrijkste stap is om deze gevoelige zone grondig te hydrateren, om de huid onder uw ogen weer stevigheid en elasticiteit te geven.

  Ten eerste moet u uw oogzone verzorgen door systematisch uw make-up te verwijderen. Then cleanse your skin well, with a facial toner, to make the pores breathe and reduce blemishes.

  Behandel uw ogen daarna met de beste oogcrème tegen donkere kringen of wallen.

  De serums richten zich op specifieke zones met een snelle en diepe absorptie. Met hun vloeibare textuur geven ze een verfrissende uitstraling voor een stralende look. Crèmes bieden onmiddellijke hydratatie en verzachting. Zij fungeren meer als een beschermende barrière tegen agressieve invloeden van buitenaf.

  Een serum hydrateert in de diepte, terwijl de crème beschermt en vocht vasthoudt: gebruik ze beide om uw huidverzorgingsroutine te perfectioneren.

 • De Paris-lijn met producten voor onder de ogen van Darphin is een krachtig complex met botanische oliën en cosmetische wetenschap, dat de huid onder uw ogen zal hydrateren en voller en gladder zal maken.

  Om de voornaamste tekenen van veroudering te identificeren, is een diagnose van uw huid van essentieel belang: gebrek aan hydratatie, verlies van elasticiteit, rimpels.

  De beste gezichtsbehandeling is de behandeling die bij uw huid en de specifieke behoeften van uw huid past.

  The solution to give back brightness and youthfulness to your look, includes a hydrating serum, an anti-aging cream and an under-eye cream.

  Met de verzorgingsproducten van Darphin zult u uw concealer-crème niet meer nodig hebben!

  Darphin biedt een groot assortiment producten, die allemaal zijn geformuleerd met natuurlijke ingrediënten, zijn getest door dermatologen en klinisch zijn bewezen.

  Their formulas are packed with vitamins and peptides, such as hyaluronic acid or glycerin. Onze crèmes hebben antioxiderende eigenschappen die uw huid helpen beschermen en herstellen door fijne lijntjes en kleine rimpeltjes op te vullen.

  Het gebruik van een ultra-vochtinbrengend serum zal diep in de huidlagen inwerken om uw huid te hydrateren en uw collageenproductie te stimuleren.
  Het zal rimpels, donkere kringen of wallen minder zichtbaar maken.

  Alles wat u nodig heeft om uw oogzone opnieuw vorm te geven en uw gezicht weer te laten stralen.