CO2-NEUTRALE VERZENDING

DARPHIN OFFSETS THE CARBON EMISSIONS FROM SHIPPING
FOR EVERY BELGIUM ORDER PLACED ON DARPHIN BELGIUM

Darphin compenseert koolstofuitstoot van Belgische verzending*

*Darphin verstrekt fondsen aan het Doe Mountain Improved Forest Management Project om de CO2e-uitstoot te compenseren van leveringen vanuit ons Darphin Belgium fulfilment center naar de thuisbezorgadressen van onze consumenten (uitgezonderd online kopen en afhalen in de winkel en levering op dezelfde dag).


Doe Mountain Forestry Project, United States(JohnsonCounty,TN)


Het Doe Mountain Improved Forest Management Project beschermt een stuk gemengd hardhoutooibos over een oppervlakte van 8.600 acres in het noordoosten van Tennessee. Het beheer van het gebied omvat natuurlijke bosgroei en niet-commerciële onderhoudsoogsten om de gezondheid van het bos te bevorderen en koolstofvastlegging te ondersteunen. Het Doe Mountain-project is geverifieerd door het Amerikaanse koolstofregister en heeft naar schatting een emissiereductie van 38.000 ton CO2 per jaar.

"*The Estee Lauder Companies Inc. financiert uitstootverlagingsprojecten voor het compenseren van CO2-uitstoot van bezorgingen vanuit ons distributiecentrum van Darphin België naar de bezorgadressen van onze klanten (exclusief online aankopen en ophalen in de winkel en bezorging dezelfde dag)."