MAAKT LIJNTJES EN RIMPELS GLADDER

Onthul een mooie teint en verminder zichtbaar lijntjes en rimpels voor een verjongde, gladde huid.
 1. Start /
 2. Rides & Ridules
23 PRODUCTEN
Lees meer

 • Profiteer van ons deskundige advies en ontdek onze beste behandelingen om de productie van natuurlijk collageen te stimuleren, de eerste tekenen van veroudering te verminderen en weer een stevige, gladde en stralende huid te krijgen.
 • Het huidverouderingsproces is een natuurlijk fenomeen in het leven. In de loop van de tijd verliest onze huid elasticiteit en soepelheid. Er zijn echter veel interne en externe factoren die dit proces kunnen versnellen, waardoor er voortijdig fijne lijntjes en rimpels in het gezicht kunnen verschijnen.

  Het voorhoofd, de mond en de oogcontour hebben een delicate huid en zijn vaak de eerste zones die door huidveroudering worden getroffen.

  Naarmate de huid ouder wordt, vertraagt de celregeneratie, waardoor de productie van natuurlijk collageen afneemt en de huid aan stevigheid verliest.

  Factoren als roken, langdurige en herhaalde blootstelling aan de zon, vervuiling en ongezonde voeding kunnen het verouderingsproces versnellen.

 • Ontdek de correcte bewegingen die u in uw schoonheidsritueel moet opnemen en onze beste behandelingen die speciaal bedoeld zijn om uw huid jong te houden.

  Probeer deze eenvoudig uit te voeren tips:
  Choose from our anti-aging treatments, an anti-wrinkle cream that adapted to your skin and its specific needs. Apply a serum from the Exquisage range to stimulate natural collagen production, improve firmness and elasticity. Fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld en gladder gemaakt. De huid ziet er fris, helder en stralend uit.
  Then apply the Revealing Beauty Exquisage cream to revitalize your skin. The active regeneration of cells prevents a tired and dull complexion, and plumps the skin thanks to the hyaluronic acid it contains. Boost the effectiveness of our skin care products by performing kinesio massages, to optimize their firming and lifting results.
  *Breng een behandeling aan die is afgestemd op de gevoelige en delicate zone rond de ogen om uw uitstraling te verbeteren.