EERSTE TEKENEN VAN VEROUDERING

Voorkomt de eerste tekenen van veroudering. Helpt fijne lijntjes te vervagen en geeft de huid een stralende, jeugdige uitstraling.

Lees meer

  • Geef uw huid nieuwe jeugdigheid met de collectie anti-veroudering huidverzorging van Darphin. Onze premium producten bevatten een krachtige mix van botanische oliën en wetenschap, die uw huid beschermen, versterken en glad maken.
  • Bij de geboorte is de huid glad, vol en elastisch. In de loop van de tijd verschijnen er wat fijne lijntjes en worden ze breder. De agressieve invloeden van buitenaf, zoals voeding, stress, zon en vervuiling zijn veelvoudig en komen dagelijks voor. Uw huid verliest haar elasticiteit en rimpels worden steeds meer zichtbaar op ons gezicht. U kunt veroudering niet bestrijden, maar u kunt wel het verschijnen van de eerste tekenen van huidveroudering vertragen. Een goede huidverzorgingsroutine kan uw gezicht weer haar jeugdigheid, textuur en glans geven. Maar hoe kiest u de beste behandeling voor uw huid en haar specifieke behoeften? Eerst moet u een diagnose van uw huid stellen: type, teint, hydratatieniveau, stevigheid. Daarna kunt u nagaan of uw huid een anti-veroudering- of anti-rimpelverzorging nodig heeft. Die twee worden vaak verward, ook al hebben ze niet dezelfde effecten op onze huid. Bij de eerste ligt de nadruk op celregeneratie. In de loop van de tijd vernieuwen de huidcellen zich langzamer en produceert ons lichaam minder collageen. Een anti-veroudering behandeling moet dagelijks op het hele gezicht worden aangebracht. Een rimpelcrème of serum is effectief op specifieke zones en pakt de stevigheid en de soepelheid van onze huid rond de ogen, de hals en de mond aan.
  • Het voornaamste doel van een crème is uw huid de hele dag gehydrateerd te houden en te beschermen tegen alle agressieve invloeden van buitenaf. De beste vochtinbrengende crèmes voor het gezicht van Darphin verminderen strakheid en geven direct een gevoel van welzijn. Hun formule is verrijkt met antioxidanten, vitamine C en E, hyaluronzuur, opvullende of depigmenterende stoffen, afhankelijk van uw behoeften. Huidverzorging 's nachts helpt de huidcellen tijdens onze slaap te herstellen en te regenereren en geeft onze huid een comfortabel gevoel. De zachte textuur helpt het trekkerige gevoel van een droge huid te verminderen, vooral nadat u uw gezicht heeft gereinigd. Omgekeerd zijn serums licht, fris en niet vettig, ze hebben een vloeibare textuur en geven bij het aanbrengen een aangename frisheid. Een serum bestaat voornamelijk uit water en dringt sneller in de huid. Het hydrateert diep en zorgt voor een betere celregeneratie, doordat het door de verschillende lagen van de opperhuid dringt. De serums bevatten een hoge concentratie werkzame bestanddelen en zijn effectiever voor specifieke problemen: rimpels, acne, glans, donkere vlekken, ernstige uitdroging van de huid. Een serum hydrateert in de diepte, terwijl de crème beschermt en vocht vasthoudt: zij vormen een aanvulling.
  • Een complete behandeling is het beste om uw schoonheid een boost en uw gezicht weer een jeugdige uitstraling te geven: serum + essentiële olie-elixer + crème + crème voor onder de ogen. Een diagnose van uw huid is van essentieel belang om de belangrijkste tekenen van veroudering (gebrek aan hydratatie, verlies van elasticiteit, rimpels, oneffenheden) te identificeren en de juiste gezichtsbehandeling vast te stellen. De beste anti-veroudering huidverzorging is een verzorging die bij uw huid en haar specifieke behoeften past! Een anti-verouderingsserum helpt uw gezicht voller te maken door plooien op te vullen en de cellen rond uw neus, mond en ogen gladder en steviger te maken. Een anti-rimpelcrème zal het verschijnen van de eerste fijne lijntjes voorkomen en helpt rimpels te verminderen. Om uw teint er stralender en gezonder uit te laten zien, mag u de zone rond uw ogen niet vergeten. Opgeblazen ogen of donkere kringen onder de ogen geven u een vermoeide blik en een "dof" gezicht. Beng een anti-veroudering oogcrème aan om deze specifieke zone kracht, stevigheid en volheid te geven.
  • De collectie van Darphin bevat een crème, serum, oogcrème en masker, die geschikt zijn voor alle huidtypes: droge, gecombineerde of vette huid of een huid die gevoelig is voor acne. · Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Eye Cream · STIMULSKIN PLUS Reshaping Divine Serum · STIMULSKIN PLUS Multi-Corrective Divine Cream (normale of droge huid) · STIMULSKIN PLUS Multi-Corrective Divine Serumask · Stimulskin Plus Multi-Corrective Divine Splash Mask Lotion De Paris-lijn van Darphin met anti-veroudering huidverzorgingsproducten is geformuleerd met natuurlijke ingrediënten. Hun formule is een concentraat van vitamines en peptides (retinol, ferulinezuur, hyaluronzuur,…) die de productie van collageen en elastine stimuleert, het vochtgehalte op peil houdt en de celregeneratie versnelt. Rond uw hydraterende behandeling af met onze 8-Flower Nectar. Dit elixer geeft uw avond-schoonheidsroutine een vleugje luxe. Het is geformuleerd volgens de pure traditie van de aromatherapie en mengt extracten van 8 kostbare bloemen. De weldadige eigenschappen zijn even talrijk als krachtig en bieden uw huid comfort, kracht, zachtheid en jeugdigheid.