DONKERE VLEKKEN / ONEFFEN HUIDTINT

Help de teint te harmoniseren en verminder zichtbare donkere vlekken.
 1. Start /
 2. Ongelijkmatige Huidtint
2 PRODUCTEN
Lees meer

 • Verminder zichtbaar donkere vlekken op uw huid en krijg een mooie teint terug, dankzij de verhelderende werking van de natuurlijke ingrediënten die in onze behandelingen aanwezig zijn.
 • Donkere vlekken zijn oneffenheden die in de loop van de tijd ontstaan. Op bepaalde zones van het lichaam kan een concentratie van melanine (een donker pigment dat geproduceerd wordt door melanocyten - cellen die melanine produceren) optreden, waardoor vlekken ontstaan.

  Ze worden voornamelijk veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Hoe meer u aan de zon wordt blootgesteld, hoe meer donkere vlekken u zult ontwikkelen. Ze verschijnen voornamelijk in het gezicht, omdat de huid van uw gezicht delicater is en dagelijks wordt blootgesteld aan de zon.

  Het verschijnen van donkere vlekken kan ook verband houden met huidveroudering en genetische factoren. Een lichte huidskleur met sproeten of moedervlekken loopt meer risico.

  Ook tijdens een zwangerschap of een hormoonbehandeling kan hyperpigmentatie optreden, omdat de hormonen door stimulering van melanocyten een hoge productie van melanine kunnen veroorzaken. Dit verschijnsel staat bekend als “zwangerschapsmasker”.
 • De belangrijkste manier om donkere vlekken te voorkomen is een goede bescherming van de huid. Wij raden u aan de duur en de frequentie van de blootstelling aan de zon te beperken. Breng wanneer u aan de zon wordt blootgesteld altijd een zonnebrandcrème met een beschermingsindex aan en breng het product om de twee uur opnieuw aan. Dit zijn de eerste stappen die u moet nemen voor een goede preventie.

  Ons Melaperfect-assortiment biedt verschillende huidverzorgingsproducten om oneffenheden te verminderen. Zij helpen het natuurlijke afweersysteem van de huid te versterken om het verschijnen van donkere vlekken te voorkomen en de teint te egaliseren.

  De gezichtsproducten van Melaperfect zijn zowel effectief voor de preventie als voor de behandeling van donkere vlekken. Onze collectie omvat huidskleurverhelderende crème en foundation tegen donkere vlekken.