ZUIVEREND

Oil-control formules helpen bij het verfijnen en mat maken van de huid die vatbaar is voor overtollige olie en verminderen de zichtbaarheid van poriën.
 1. Start /
 2. Mixte
3 PRODUCTEN
Lees meer

 • Oil-control formules helpen bij het verfijnen en mat maken van de huid die vatbaar is voor overtollige olie en verminderen de zichtbaarheid van poriën.
 • Een vette huid produceert overtollig talg, waardoor het verstikt raakt en het hele gezicht gaat glimmen.

  Als u een vette huid heeft, is dat uw huidtype en u kunt daar niets aan veranderen. U kunt wel proberen om de productie van talg en het ontstaan van oneffenheden te verminderen.

  Een vette huid is gevoeliger voor puistjes, mee-eters, verstopte poriën, een onregelmatige textuur en acne.

  Om een vette huid te verzorgen, moet u externe factoren zoals vervuiling, tabak, stress, overmatige zon of ongezonde voeding vermijden.

  Kies voor een schoonheidsroutine die elke dag een optimale hydratatie biedt. Net als een gevoelige of droge huid, moet ook een vette huid gehydrateerd worden. Een gebrek aan hydratatie zal de talgproductie alleen maar doen toenemen, omdat ons lichaam zich gaat beschermen tegen uitdroging.
 • Begin met het verwijderen van make-up en reinig uw huid op milde wijze met een van onze beste cleansers. Kies een gezichtslotion die uw huid zuivert, maar niet te agressief is. Omdat een vette huid sneller verstopt raakt, wordt aanbevolen uw huid één keer per week te scrubben om grondig te reinigen. Gebruik een zachte gezichtsscrub die uw huid en haar specifieke behoeften beschermt. Kies, bij het hydrateren van uw huid, voor huidverzorgingsproducten die uw opperhuid ontzien, de olieproductie beheersen en een mat effect geven. Darphin biedt een uitgebreid assortiment premium producten met een delicate textuur en verzachtende formules. Om uw huid te beschermen, moet u echter comedogene make-up vermijden en vóór elke blootstelling aan de zon een crème met spf-factor gebruiken.
 • Het is van essentieel belang om de vette huid te hydrateren om haar soepelheid, jeugdigheid en stralendheid te behouden. Maar een vette huid heeft in de eerste plaats producten nodig die de huid laten ademen! Huidverzorgingsformules moeten licht, luchtig en niet vettig zijn en agressieve ingrediënten zoals zeep of alcohol vermijden. De gezichtsproducten van Darphin zijn allemaal door dermatologen getest. Onze producten, die voor minstens 80% uit natuurlijke ingrediënten bestaan, bevatten stoffen, zoals ceramiden, glycerine of hyaluronzuur, die helpen om vocht in uw huid op te nemen en vast te houden. - HYDRASKIN Light Gel Cream is een lichte vochtinbrengende crème die elke dag de hydratatie op peil houdt, en de teint stralender maakt. - Aromatic Purifying Balm is een maskerbehandeling voor ‘s nachts die zorgt voor hydratatie en een teint die er stralend en gezond uitziet. Maak uw behandeling compleet met onze Niaouli Aromatic Care. Dit elixer is ideaal voor de overactieve huid. Het herstelt de harmonie van de huidformule doordat het hydrateert en zuivert. Breng een paar druppels op uw gezicht en hals aan om uw schoonheidsroutine te perfectioneren.