ONTDEK DARPHIN

ONZE GESCHIEDENIS

KENNIS VAN HUIDVERZORGING

Gefascineerd door de relatie tussen wetenschap en welzijn, begon Pierre Darphin zijn carrière als fysiotherapeut, waardoor hij veel atleten en dansers kon volgen, ondersteunen en behandelen. Deze ervaring heeft hem een diep inzicht gegeven in lichaamsbeweging en -mechanica. Dankzij zijn expertise op het gebied van huidanatomie en -morfologie heeft hij unieke methodes kunnen ontwikkelen voor het verbeteren van de gezondheid en de schoonheid van de huid. In 1958 trad hij op de voorgrond als pionier in de huidverzorgingsindustrie.

EXPERTS IN PRECISIE

Met zijn diepgaande kennis van de anatomie van de huid optimaliseert Pierre Darphin het potentieel van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. In zijn grote instituut beheert hij de ingrediënten nauwkeurig dankzij deskundig geformuleerde texturen. Dankzij deze precisie kan hij producten met optimale voordelen creëren die eenvoudig door de huid worden opgenomen.

EEN UNIEK PERSPECTIEF

De training van Pierre Darphin in fysiotherapie gaat verder dan het begrip schoonheid, ze voedt zijn passie voor de ontwikkeling van het welzijn van de huid. Fysiotherapeuten verschillen van schoonheidsspecialisten door hun beheersing van diepe weefselmassage ten behoeve van genezing. Dankzij zijn medische expertise verrijkt Darphin de wereld van huidverzorging. Een halve eeuw later vormt zijn nalatenschap nog steeds een belangrijke pijler van het Darphin-merk.

DE KRACHT VAN HET SAMENSTELLEN

Dankzij de combinatie van tientallen jaren expertise en moderne technologieën zijn de formules van Darphin gecreëerd met het inzicht dat wetenschappelijke interventie krachtige transformaties teweegbrengt. Onze producten ondergaan uitgebreide klinische tests om ervoor te zorgen dat onze resultaten wetenschappelijk gevalideerd zijn.