Retouren
Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met de Klantenservice via +3228085070 of contacteer ons via Live Chat op onze website.

Online retourneringsbeleid en -procedure van Darphin.

We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling. Als u echter niet tevreden bent met een aankoop bij darphin.eu, retourneert u het (de) artikel(en) binnen 14 werkdagen na levering in de originele staat zodat wij de volledige aankoopprijs op uw rekening kunnen vergoeden.

Als u een of meer artikelen wilt retourneren die u op Darphin Online hebt gekocht:
• Please call our Client Services team on +3228085070 to request your return label.
• Print and stick the return label on the return package.

Om veiligheids- en snelheidsredenen raden we u aan om het artikel/de artikelen die u wenst terug te sturen, te versturen met ontvangstbevestiging.

Verzoeken om terugbetaling en omruiling zullen snel worden afgehandeld en een ruilartikel(en) wordt/worden standaard verzonden.

De verwerkingstijd van retouren en levering van een uitwisseling varieert gemiddeld van 7 tot 10 werkdagen, vanaf het ontvangst van uw artikel. Werkdagen: Maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van nationale feestdagen.

U ontvangt een bevestiging van de ontvangst en verwerking van uw retour of ruilproduct via e-mail.

Let op: Alleen producten die op darphin.eu zijn gekocht, kunnen worden terugbetaald of geruild.
Neem voor meer informatie over retouren of ruilen telefonisch contact op via +3228085070.

Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor online productverkoop.

Als de goederen die u ontvangt op wat voor manier dan ook beschadigd of ondeugdelijk zijn, of niet zijn wat u oorspronkelijk hebt besteld, zullen we graag de artikelen ruilen of u een terugbetaling aanbieden.

Breng ons onmiddellijk op de hoogte door onze klantenservice te bellen op +3228085070. Ma-vrij 08.00 tot 18.00 uur, za. 09.00 tot 17.00 uur.

Voor een snelle oplossing vermeldt u het bestelnummer en bewaart u de doos, het verpakkingsmateriaal en de beschadigde artikelen voor inspectie door de koerier.

Dit beleid is alleen van toepassing op aankopen die online bij darphin.eu worden gedaan; we kunnen geen retourneringen verwerken voor gedane aankopen in een winkel van Darphin.

Online gedane aankopen mogen niet worden geretourneerd of geruild in een winkel van Darphin.

Dit beleid heeft geen invloed op uw statutaire rechten als consument, die ook van toepassing kunnen zijn.

Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor online productverkoop.