LIFTEND EN VERSTEVIGEND

Versterk de elasticiteit van de huid voor zichtbaar stevigere en gladde lijntjes en rimpels en geef de huid een jeugdige, volle uitstraling.

Lees meer

 • De textuur van onze huid verandert in de loop van de tijd: de elasticiteit, de stevigheid en de helderheid nemen af wanneer fijne lijntjes en de eerste rimpels verschijnen.

  Ontdek de belangrijkste oorzaken van huidverslapping en onze beste behandelingen die speciaal ontworpen zijn om de productie van collageen te stimuleren en de stevigheid van uw huid te herstellen.
 • In de loop van de tijd vermindert de productie van natuurlijk collageen, wat leidt tot verminderde stevigheid en het verschijnen van de eerste rimpels. Huidverslapping is een natuurlijk verschijnsel en een van de gevolgen van huidveroudering. Het treft zowel de huid van uw gezicht als andere delen van uw lichaam.

  Tot de meest voorkomende factoren voor huidverslapping behoren:
  Internal physiological factors: Skin aging is accelerated by stress, bad blood circulation, or a decrease in hyaluronic acid.
  External factors: Een ongezonde levensstijl, langdurige blootstelling aan de zon, roken of alcoholgebruik zijn omgevingsfactoren die we kunnen aanpakken om de tekenen van huidveroudering te beperken.
 • Door te kiezen voor een schoonheidsroutine die de tekenen van veroudering aanpakt, zal uw huid zichtbaar steviger en gladder worden. Combineer onze liftende en verstevigende behandelingen met enkele tips die u dagelijks in uw schoonheidsritueel kunt integreren:

  Discover our anti-aging and sculpting treatments which stimulate the production of natural collagen. Formulated with ingredients of natural origin, these treatments boost natural production of collagen by skin cells. You will observe a firming and toning effect.
  Apply your cream by performing appropriate kinesio massages to optimize the effectiveness of the products.
  Adopt a balanced diet, as well as a healthy lifestyle.
  During your shower, alternate cold water with hot water, to activate blood circulation and tone the tissues of epidermis.