ONTDEK DARPHIN

DE KRACHT VAN KINÉSIO MASSAGE

 

DE KRACHT VAN KINESIO MASSAGE

CREËER UW IDEALE HUID

Kinesio-massage is gemaakt op basis van de principes van kinesitherapie, wat de studie naar spier-skeletstructuren is en hun relatie tot de bloedsomloop om het functioneren van het lichaam te optimaliseren.

De huid wordt blootgesteld aan 15,000 micro-samentrekkingen die gedurende de dag in aantal toenemen en zo fijne lijntjes veroorzaken en de uitstraling van de soepele huid veranderen. Darphin's Kinesio-massage is een toevoeging aan onze krachtige botanische formules om de huid te verjongen

MICROCIRCULATION
KINESIO MASSAGE

Deze massage met een serum activeert de bloedsomloop en stimuleert de huid. Het helpt ook vocht af te voeren waardoor de toevoer van zuurstof in de huid beter wordt en ingrediënten beter in de huid kunnen doordringen.

DETOXIFICATION
KINESIO MASSAGE

Deze massage met een olie helpt de huid te ontlasten door in te werken op de lymfecirculatie, die in tegenstelling tot het bloedsysteem geen "pomp" heeft om het te activeren. Deze pompmassage helpt bij het verwijderen van onzuiverheden.

SPIER ONTSPANNENDE
KINESIO-MASSAGE

Elke dag maakt ons gezicht 15.000 micro-samentrekkingen. Dit heeft gevolgen voor de huid met zogenaamde expressierimpels. Onze diepe massage met een crème helpt de spieren te ontspannen voor een soepele, verjongde verschijning.

ANTI-AGING
KINESIO MASSAGE

Deze anti-verouderingsmassage met een anti-verouderingscrème werkt op het onderste deel van het gezicht om een ​​verjongd en energiek uiterlijk te creëren.

REJUVENATING EYE
KINESIO MASSAGE

Deze massage met een oogcrème verjongt het uiterlijk van de ogen, voor een heldere en frisse uitstraling.

ONTDEK DARPHIN


Lees meer over het merk Darphin via onderstaande links