STIMULSKIN PLUS

DE NEW STIMULSKIN PLUS
ABSOLUTE RENEWAL
CREAM

HERSTEL
JEUGDIGHEID
VAN BINNENUIT

DE HUID WORDT GESCULPT, GLAD GEMAAKT
EN VERNIEUWD

BOTANISCHE INTELLIGENTIE

SEA EMERALD: HET BOTANISCHE JUWEEL IN STIMULSKIN PLUS.

Sea Emerald is met zorg geteeld en geoogst in beperkte hoeveelheden om zijn natuurlijke omgeving te beschermen.Dankzij precieze wetenschap en extractie wordt deze kostbare alg een krachtig botanisch bestanddeel die kan communiceren met huidcellen en de natuurlijke collageenproductie stimuleert.

BOTANISCHE INTELLIGENTIE

SEA EMERALD:
DE BOTANISCHE
JUWEEL VANBINNEN
STIMULSKIN PLUS.

img

Sea Emerald is met zorg geteeld en geoogst in beperkte hoeveelheden om zijn natuurlijke omgeving te beschermen. Dankzij precieze wetenschap en extractie wordt deze kostbare alg een krachtig botanisch bestanddeel die kan communiceren met huidcellen en de natuurlijke collageenproductie stimuleert.

WETENSCHAPPELIJKE PRECISIE

MAXIMALE
PENETRATIE
VOOR ZICHTBAAR BEWEZEN
RESULTATEN.

img

Geavanceerde dragertechnologie handelt als een uniek leveringssysteem om de krachtige botanische bestanddelen te begeleiden en beschermen tijdens een „reis” door de huidlagen. Huidverzorgingswetenschappers van DARPHIN kiezen nauwkeurige dragers, waaronder een uniek OleoActif-complex, om de perfecte formule te creëren om de cellen die verantwoordelijk zijn voor het verouderen diep te penetreren en aan te pakken.

TRANSFORMATIEVE RESULTATEN

BEWEZEN ZICHTBARE RESULTATEN

STIMULSKIN PLUS

DE ROUTINE

STIMULSKIN PLUS

DE ROUTINE